Stora Kaniner Gosedjur - Stor Plysch Kanin Leksak - Stor Kanin Gosedjur

Stora Kaniner Gosedjur - Stor Plysch Kanin Leksak - Stor Kanin Gosedjur
Visar 1-7 av 7 objekt

Hej, Jag Heter Kanin!

Jag är säkert att du har hört en massa historier om snabba och graciösa kaniner. Jag är kanske inte lika snabb som de andra kaninerna, men jag är lika fin som de är! Kaniner som du troligen vet bor i stora kolonier med en massa andra kaniner, eftersom kärlek och vänskap är väldigt viktig för oss. Därför vill jag bli din vän också! 

Jag är säkert att du inte kommer att hitta någon annan har lika mjuk och mör päls som jag har. Eller lika långa öron, som är så väl anpassade för att lyssna på dina roliga och sorgliga historier. Eller lika gullig svans, som kan glädja dig när du känner dig nedstämd. Jag är säkert att vi kommer att bli bästisar och jag kan inte vänta tills vi får träffar varandra. 

Nu springer jag att förberedda mig för mitt livs största resa till dig, bara vänta på mig lite till! Det kommer inte att ta lång, vi kaniner är ju oerhört snabba!

Vi ses snart min lilla vän!


Det Är Dags Att Ha Det Roligt!

Det finns inga andra djur som är lika roliga eller aktiva som kaniner, så du kan vara säkert att du inte kommer att känna dig ledsen igen. Ditt hem kommer att fyllas med glädje och nöje när den lilla kaninen flyttar in. Kaniner är fantastiska lekkamrater, som vill gärna leka med dig i många timmar.

När kaniner blir trötta tycker de om att krama sin bästa vän och sova i deras famn och känna sig säkra och lugna. Kaninen vill gärna umgås med dig och det spelar ingen roll vad ni kommer att göra tillsammans: leka, sitta i lugn och ro eller resa. De är fantastiska lekkamrater! Och det viktigaste är att de älskar av hela sitt hjärta, så de är väldigt trogna och lojala vänner!


Innan Du Går Och Lägger Dig

Efter en lång dag med din nya vän är det viktigt att förberedda dig för sömn på ett rätt sätt. Kaniner är väldigt pedantiska djur och de älskar att vara rena. Kamma kaninens mjuka päls och tvätta dess vita tänder, så den lilla kaninen kommer att tacka dig! Kaniner är väldigt nyfikna.

De är bra lyssnare och de vill gärna lyssna på dina berättelser och sagor. Om du undrar, så tycker de mest om berättelser om modiga kaniner och deras äventyrar! Du vet ju att kaniner kan lätt känna rädslan, sp glöm inte att krama din lilla kanin när du släcker av ljuset!

Product added to wishlist

För att säkerställa surfings kvalité för våra kunder och för statistiska ändamål och marknadsföring använder vi cookies som kan stängas av när som helst.